Fazura Bengang Dengan Sikap Berlagak Zizan Razak?
Oleh Rotikaya Staff pada
26 January 2015, 9:01AM

Tema untuk persaingan terkini Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) pada Jumaat lalu memang mencabar keupayaan para peserta yang terlibat dan boleh kita lihat rata rata mereka seakan gagal untuk mempamerkan kebolehan untuk membawakan tugasan tersebut.

Kumpulan Virus yang dianggotai oleh Zizan Razak, Yus dan Tauke juga tidak terkecuali menerima komen daripada Nur Fazura sebagai juri tetap yang menyifatkan persembahan mereka sebagai hambar, terlalu panjang, dan tidak kelakar.

BACA: Nur Fazura Dedah Pernah Bercinta Dengan Shaheizy Sam



Namun reaksi Zizan Razak yang menyampuk percakapan Fazura ketika itu dilihat seakan biadap & menerima reaksi kurang senang daripada para penonton dan peminat.

Fazura Bengang Dengan Sifat Berlagak Zizan Razak? - ROTIKAYA

Tidak berapa lama selepas program MLM 2014 malam itu berakhir, Nur Fazura menerusi akaun Twitter beliau memuat naik status menyelar perbuataan Zizan Razak yang dianggap seperti tidak mampu menerima teguran selepas membuat kesilapan.

Harapnya Zizan Razak selepas ini boleh muhasabah diri untuk lebih terbuka untuk menerima apa jua kritikan tentang persembahan beliau. Popular tidak bermakna tidak boleh buat silap ‘kan?

SUMBER
OHBULAN!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Komen & Lain-lain
219 komen untuk “Fazura Bengang Dengan Sikap Berlagak Zizan Razak?
  1. Qu Nishaa says:

    hemm..poyo je miss fake nii 2 pon nk bengang.. ko 2 mcm tah pape je jd juri .

    1. jejaka idaman says:

      Aku setuju dengan pendapat fazura.
      Zizan nie dia dah berani tunjuk belang sekarang.
      Zizan ubah la perangai tu.
      Dulu zizan x macam nie pun.
      Kalau dulu dia akur ye apa juri cakap.
      Tapi Sekarang..
      Hermmm…

      1. Dr M says:

        Melayu mudah lupa…

        1. Olga says:

          Artis2 Malaysia kalau SPM pun takat nyawa2 ikan je….camni la. Biadap.
          Sokong Miss Fazura. sorry, Zizan your days are numbered and you are so 2 years ago.
          Time to stay home and join MLM.

          1. Hangcayahangbabi says:

            who tf are u bitch to say shitty things like that to Malaysian people fucking asshole don’t be fucking stupid with that Retarded words that u just type go back to your fucking miserable life and fuck with your own Singaporean people!!bitch don’t fuck with Malaysians!! I don’t give fuck I’ll beat your ass if I see u!!

          2. Singaporean Girl says:

            Islam is a peaceful religion. I feel sad to read some of your comments against me here. I rather involve in civilize arguments. Take your brain and dump in the zoo. Nice try though.

          3. dealla says:

            Ntah apa2 kau ni. Tefucking2 keja nya. Poya sungguh

      2. Singaporean Girl says:

        Some Malays are full of bullshit. They think they are hot but actually they are nothing. I feel bad for Emma. I mean he is just a clown.

        1. noooooo says:

          why are you messing with his love life with emma are u her girlfriend or sister no rightt

          1. Emma Ikan Kaembong says:

            bla bla bla…vote keluar je mamat berlagak top ni. byk lagi pelawak2 yg best2. sekatakat kontrak dgn astro 1 juta dah konon top star la sangat kan. ko settle saman dgn si marina juki bekas business partner ko dulu la wei.

          2. Singaporean Girl says:

            @noooooo,

            The most pathetic statement of the day. He is a public figure and I can comment whatever I like. What? Do you want to pay my internet bill? Bloody fool.

          3. malay man says:

            aku pun suka gak nak komen singapore girl. you’ re nothing. so what?…i’am paying my own internet..not singaporean like you also.

          4. makcikkantin says:

            mencelah sikit je kot bai.. yg aku heran nya la kan, org lain ok je mencelah..tang zizan teruk bebeno ya kena kutuk.. salah zizan aku tengok bejuntai kkomen, part zizan mintak maaf satu dua je komen.. nampak dah manusia ni hati kalo dah busuk, mmg kutuk org ni no 1 lah.. syaiton nirajim pun kalah dgn hati busuk ko weh.. ok boleh dah korang slow slow aplly kerja bawah bekas manager zizan yg baik pijak semut tak mati tu.. aku tgok gambar fazura dgn bks manager zizan tu pun aku dah boleh baca apa sebenarnya.. huft! kalo btul apa yg aku rasa, kemon faz..kena dgr kedua dua..bukan satu..

        2. victoria says:

          Its about attitudes.. All races are same for almost as human being..

          1. Melayu Mudah Lupa says:

            ini semua permainan astro nak undi. maklumlah kat kit yg taja kan? takkan nak singkir anak emas yg terang2 kit kat yg menaja kot? korang ni buta ke? nak vote2 apa kejadah nye heih. semuanya dah diatur pon. kesian yg mengundi tu. korang diperbodohkan oleh astro mcm lembu. sekalung tahniah la…

        3. Ruddy Ricco says:

          Singapore Girl… Dont put in all malaysian. Please… U also a part from malaysia lol…
          Dont be racism and sarcastic… And mind ur word…

          1. Singaporean Girl says:

            Are stupid or blind? I said…”some”!
            Can’t you even bloody read?
            Please… save your drama to your momma.

        4. mary jane says:

          yeah, your right..some singaporean are full of pakaging of shit too.. i meet a few people last year,true story..why?? because we are all humannn…

          1. Singaporean Girl says:

            Really, too bad. I feel sorry for you sis. I mean, if you are shit, people will treat you like shit.
            good luck next time, mary jenab.

          2. Grammar nazi says:

            you’re right not your right

        5. poyola singaporean girl ni..phuiii says:

          muka pecah ni ckp byk plak..phuiii..budget bagus plk!

          1. Singaporean Girl says:

            Otak makan budu and belacan poyo…go away. Your discussion is lame and full of shit. Sorry.

        6. bullshitness says:

          Hey singaporean Girl, it is people like you that makes those malaysian hate so much about singaporean.

          Yes you paid your internet bills, isnt commenting about the article enough for you? You yourself look like a moron entertaining those malaysian. Its all the malays in singapore says ” Biar pandai, ja gan pa dai pandai”. K gd luck sis on making peace with those haters.

          Btw i am also a singaporean.

          Salam satu malaysia dan Majulah singapura.

          peace yo.

          1. geegee says:

            lol h5* #malaysiansingaporean

        7. Kelantanese Lady says:

          Greetings Singaporean Girl! Are you sure Singaporean or you just provoke? It seems that you know a lot about Malaysia to the little extent of budu and belacan. I bet you’ve never heard of scientific research saying that budu is highly nutritious. Unlike this ‘one’ kind of ‘meat’ that is also scientifically proven, not for its nutrition but for its stubborn microorganism that can’t be killed even when it’s cooked. Just a reminder, the word ‘Singapore’ has no meaning, but the word ‘Singapura’ has. (:

    2. Kolie says:

      Geng,u kena tau sebab apa astro invite juri bkn dr bidang lawak,sebab klau dr bidang lawak ,dieorg wt lawak akan jd buyers,bila peserta wt lawak , juri gelak itu tandanya lawak,bkn bila lawak tp org xgelak,tp pelawak tu baik ngan juri, automatik juri ckp lawak! Di situ terjadinya ketidak jujuran,u kena paham disitu…dn btul bg peserta xperlu la nk potong ckp juri , juri pon mesti dia nk peserta respek skit,klau men langgar je baik xyh ade juri, aku klau jd juri pon aku xsuka peserta wt mcm tu

      1. mrjay says:

        Bkn buyers. Bias with ed. Biased. Lol

        1. mcfarul says:

          itu lah aku pun pelik,apesal tetiba jadi buyer? lmao

        2. Mr perfect says:

          hahahhahaha…yg ni lawak level MLM pon kalah…

        3. drama queen says:

          ini memang lawak. buyers? 3kali akak baca untuk fahamkan. ingat MLM ni dah jadi multi level marketing tadi. ada sesi jual beli.

          dik @mrjay, ko patut join maharaja lawak ni dik. hakak fazura confirm gelak tiap minggu.

        4. Kan Dah Kena Kutok says:

          type aja dlm bahasa melayu bro….lain kali check dulu sebelum tekan send comment. ahaks!

          1. Sabar Ye Dik says:

            Kesian Kolie….pondan2 tu semua saja teasing kau. Padahal salah kecik je pon.
            Biasalah Melayu2…yg negatif je nampak.

      2. Tikc says:

        Aku pun pelik. Rupanya biased. Bleh pulak biased jadi buyers. Rofl

        1. hmn says:

          Ala….biasa la salah grammar…apapon tkasih kpd cikgu bahasa inggeris yg membetulkannya…asal jgn memperkecilkan sudah….
          Semoga Zizan tidak besar kepala….

      3. avid says:

        rip english

      4. mojo says:

        buyers?…lu nak beli apa bhai? kah kah

        1. syaffro says:

          Tu la kalau org buat salah gelak..sampai bila orang melayu nk berjaya bile bangsa sendiri gelakkan atas kesalahan yang dibuat..kalau salah kita sebagai bangsa melayu dan umat islam kenelah membetulkan kesilapan.bukan dengan ke awa.

        2. Millah says:

          Alahhhhh ni semua politik la. Nabil terkeluar this week….

      5. hahaha says:

        Hahahahaha, BUYERS???? Lain kali bila dengar jargon , make sure la Google spelling. Ni main belasah aje. Orang nak English kau pun nak. That’s pathetic weiiiiiii.

        1. dealla says:

          Aku sokong kau cik. Entah apa2 zizan tu kan. Myampah dia tu. Asal juri bagi komen dia mesti myampuk.,no manner at all.

      6. OMG says:

        BUYERS?? Oh my English! hahaha
        tak boleh blah..cuba lagi ye dik ????

    3. Cili Pedas says:

      Actually, Fazura is right.

      Hormatilah juri. Apa guna juri2. Kalau kau tak nak kena kritik, baik takyah masuk pertandingan. Baik kau pergi melawak tepi jamban rumah opah kau je. Buang masa semua orang. Tak guna kalau top pun, kalau perangai ego dah konon bertaraf dunia. Yg nengok tu pun satu hal, semuanya IQ selevel budak PMR je!

      Kesian. Duit sms tu baik korang pergi beli pisang sedekah kt mesjid atau surau. Dapat juga pahala…

      1. sabahan gurls says:

        Yang ni aku setuju.. patut nya nabil out! Hihihi

    4. zarra says:

      Aku setuju part ni dengan fazura. TAPI paling aku menyampah plus tak setuju what the hell ko puji nabil beriye bagai nak rak siap bg 4 bintang. Padahal penonton senyap sunyi xde ketawa lgsg. Kalau ketawa pun cm geng2 nabil yg cm ‘dibayar’ utk gelak dan jerit. Ke fazura ni bff nabil ke wife nabil ke. Nabil ni pun kategori berlagak jgk kalau bercakap. Pastu bodek juri buat2 puji or wt muke sedih. Phuiiii. Actually dorg ni lg teruk dari virus. At least virus ade gk org ketawa.

    5. cik oren says:

      Ala ko suka suki ckp org fake . Mmg betul pun zizan tu sombong .

    6. aurizarina says:

      Jejaka idaman..ko kalau ngan p’an
      yalah memuji sangat….asal ko dah jatuh
      hati ngan fazura tu ke

    7. FREDKOUGER says:

      SAYA SETUJU NGAN FAZURA……

  2. Roy Fusco says:

    Zizan mmg la.. gile publisiti.. rata2 majalah, website gosip asyik cite pasal dia je.. nak muntah aku.. xde ape yg menarik pon pasal dia.. lawak ntah ape2.. ko jd contestant, dok diam2 atas tu.. dgr je ape juri ckp.. lau ko jd juri, ha ko plak ckp.. org atas diam.. lau org kat atas nyampuk ko berckp, sure ko pon mengamuk gak.. hareyyyy!

  3. ida kota singa says:

    lawak zizan skrg mmg tak bagus pun..hambar. Ada org ckp kat saya jambu akan lebih baik tanpa zizan

    1. Shazana says:

      Mmg btul pn….masa tokey dgn yus beeesst je…bila zizan masuk je..hmmm..

  4. mak jem says:

    Ade betolnye jg…

  5. mak jem says:

    Haa yg tu blh jd isi’ dlm facing up to faz nnti…tggu je la. Ade la tu kowt….. Hihihiiii btw mak jem bkn haters sape2. Cuma ya, rmai yg mengiyakn pndpat yg same. Jambu serasi mjdi bila bdua..mcm tu jg jozan. Chemistry beb…chemistry tu penting sgt.

  6. luna says:

    lawak zizan x sempoi tp over..di tegur menjawab…. sebenarnya lawak jambu lebih baik tanpa zizan…

  7. senget04 says:

    yah…tul uh ape fazura ckp…tp xde r nk back up cpe3 juz manner uh pntg xkesah ko tua o muda.die dlntik jd juri..so mmg tugas die cm uh…die sbgai pserta dgr je..

  8. remy says:

    sepah nampak sempoi…zero lawak mengancam…tp virus lawak x lawak tp over…kdg2 lawak mereka x mjadi sb perangai anggap diri star…tu yg merka over trgelincir…

  9. joyahsport says:

    Virus mmg boringggg…
    Zizan smkin blagak skrg…
    No manners..

  10. QWin says:

    oh FAKEZURA awak tu pun banyak jugak Berlagak.
    awak nak awak je yang boleh berlagak? org lain tak boleh?

  11. puteri lilin says:

    Apa2 pun… Kiterang tetap vote Zero… Virus x best pon…

  12. tak penting says:

    Sorry to say..sblmni mmg prsn pun zizan xle trima teguran. Rse diri star kot Btw ckp lebih die hard fan xle trima plk….

  13. missfake says:

    poyo je lebih minah fazura ni konon baik ptuih

  14. linlin says:

    Jambu lebih jambu kalo tnpa zizan..

  15. nur says:

    Betul tu…ckp fazura..

  16. Pak Man says:

    Kau pun satu bias Fazura, kalau orang lain,kau kata lawak sambil lewa,dapat dua tiga bintang,tapi kalau Sepah, lawak yang sama,masuk bakul angkat sendiri,tiap kali show mesti kluar cerita yang sama yang shuib buat stand up comedy,kena bahan dengan jep,sampai penonton pun naik menyampah nak dengar,tu pun kau bagi empat bintang,pantang sepah tu je bias,empat lima bintang,kau tak layak jadi juri,sebab kau ni bias ler Fazura.Mana pelawak lain tak benggang sama kau.

    1. Qu Nishaa says:

      ntah .. time plawak favorite dia wt lwk wlupun lwk bodoh ttp bg byk bintang..huhu tau la plwak favorite dia sepah ngn zero 2 .. zero 2 bleh la lwk gk.. tp ko kena adil la. apepon aq ttp suka kpln shiro!! huhu

    2. ejay says:

      Hahahaha…zizan mmg x best pun…boringgggg…lepas ni hang pi jadi juri lak…apa de hal…

    3. yabedabedu says:

      Elek la pak man..ape sampai ke sepah lak peginye..jangan pertikai kredibiliti juri la..itu da mmg tugas mereka tuk bg pendpt..klaw x ske pak man minta jd juri taun depan..try la apply..

  17. Mmg pn zizan dah over skunk nih . Lawak ntah pape jeg . dah ajet star emg cengitu . Virus tak best langsong .

    1. Liau says:

      Ni bkn merosakkan lawak. Ni merosakkan bahasa. Skunk!

  18. dinbagak says:

    Btol la tu… zizan rosakkn jambu… blagak gile…

  19. naMAH ROSjib says:

    Saya peminat Zizan number satu tapi dulu. Minat time zaman dia low profile. Sekarang bajet star. Lawak hambar. Prestasi menurun ,hidung ja maintain

  20. Mmg zizan dah over skunk . Buat lawak pun nah pape jeg . Mmg btl ckp fazura . Virus tak best langsong . Tpi knp tak tersingkir ?

    1. eddy says:

      Mane leh virus tersingkir, Zizan kn duta KitKat, marah la sponsor coklat tu

  21. Julia says:

    Zizan mmg selalu menyampuk time juri bagi komen.. dh lame perati… maybe dia igt dia menyampuk tu leh dijadikan lawak. tp bila selalu sgt, menyampah jgk…

  22. flower says:

    Mmg zizan x best skarang..berlagak bgus..baru naik ckit dah poyo..dh la x lawak lgsung…puiii

  23. Hehadesss says:

    semua takleh blah yang cakap pasal Fazura takleh blah yang kutuk jambu pun takleh apaa laaa nak heran pasal artis hadoi yang haters lelebih jee komen kalau dah hate sangat takpayah nak semakkan komen hate kau tuu dkd sini laa org dkd sini nak tgk kata kata semangat nak tunjuk sikit ada rasionaliti nya yg engkau hate jee memanjang apa la nak heran artis belagak ke apa org biasa pakai baju Vans pun dah rasa diri famous padahal tak special mana pun takpayah nak bersusah payah nak hate dkd sini semuaaaa lawakkkkkkk

  24. Anika says:

    dah 2x Virus terselamat. sebab tu Astro buat keputusan tiada penyinkiran krn nak selamatkan Virus yg dah tak bolih di pertahankan. Hambar. setuju dgn Fazura.

  25. latto says:

    Zizan memg poyo.. Tp rsny fazoora cm syok kat jepp jer… Huhu

    1. krik krik krik says:

      Perghhhh!! Serious..? Kau jgn…seraamm !

  26. ble bah klu kau says:

    ala.. waktu jozan pun yg lawak bukanya zizan tapi johan yg lawak… zizan lawak over sangat… jambu akan lebih bagus tanpa zizan.

  27. Lucy says:

    I’m not into Miss Fake but this time I do agree with her.

  28. Besa la org bru nk up..kmpom blgak pdhal over jk,x da lwaknya pon..dr dulu ku phatikn okey lg johan coz lawak dia mmg ori bkn mcm zizan nmpk sngat tipunya..hehee

  29. yasin says:

    Zizan lebih baik tanpa jambu
    Jambu lebih naik tanpa zizan

  30. nita says:

    betul kata pak man.. fazura ni agak bias juga. mungkin dia pun iri hati dengan populariti zizan. Apa pun zizan hanya boleh meletup kalau bergandingan dengan johan saje. both ada chemistry. so buck up zizan.. you can do it. after all, you are NOT ARROGANT, you are just being funny that’s all. good luck for your next show.

  31. damiabain says:

    Biasa la dah kaya melayu cepat lupa

  32. SuzieQ says:

    Die hard fan Zizan trima la hakikat. Mmg zizan x respect juri. Juri bgi comment diam2 La…tau la dia superstar. No need to be rude..kesian fara queen mau bgi bintang pun takut. If dia rsa x layak d kritiks baik jgn Msk MLM… Dato Ac lgi top dri Zizan bole lgi sikap low profile. I salute you Dato Ac peace ya’ll……Vote Zero ppl.. Hahaha..

  33. Me my self n I.. says:

    Biasa la..dh mula trknl..dh byk duit..bongkak rse bagus…wujud la..

  34. ntahlah... says:

    Virus bkn x ok..ok gak..cme zizan je cm xleh kne tegur…byk kli da owg pasan die cmtu ble kne tgur psl lwk x mnjdi..zizan kne mhsbh..kne brubah..

  35. PejuangKomedi says:

    Virus patut keluar. Dh mmg tk lawak. Kesian dorang asyik kena kutuk. Better keluar sbb kalau benda dh tk lawak and org keep on kutuk, boleh jatuh harga nk perform nanti. Yela harga nk panggil zizan buat show kan mahal hahaha.

    Cuba tgk sepah buat lawak mcm mana. Simple , lawak melayu. Tapi kelakar. Hahaha

  36. Nabil Zakaria says:

    Ni semua salah emma maembong

  37. che says:

    MRLM tahun ni mmg bosaaaan sbb lawak semua berulang2…juri2 semua cam entah hape2…dah tahu program lawak..semua kene la melawak dri pelawak smpi lah juri baru lah kita tgk hapy je…xyah lah nk komen mcm cikgu2..ni program sempoi2 je buat hiburan ujung mngu xpyhlah nk serius sgt mcm nk cari hape je..ni dunia jer lah..x yah nk serius2 benau..ni progrm tv je beb…so xyah lah melawak atau jadi juri mcm ye ye jerrr..tp bg aku la kan…kan… fazura n datuk jalal punya komen paling bosan n menjela2 mcm hape je..kump virus paling hancus..zero mmg lawak.sepah n nabil lwak berulang2…yang lelain pon sama la…hahahaahaaahaa…ok.bye.

  38. miss pink says:

    Sy suka jambu. Rmai yg ckp jambu tu brdua lbih baik..tp ble dh jd virus dh mcm xbest je.. kurng menyengat..

  39. FazleyAriffin says:

    Zizan mmg dah over skg.. Johan jugk maintain best.. Ni wonder laa johan tinggalkan zizan.. Even ko ase diri ko lg hebat dari fazura, tp fazura judi zizan kne laa hormat juri.. However, fazura ada level Tersendiri.

  40. x kalakor says:

    bosan ZIZAN..lawak x sberape pn.. lawak die xde pningkatan pn.. over plak tue.. phuiiii… !

  41. nor Izan says:

    Zizan memang dah x kelakar…..virus lebih baik tanpa zizan…

  42. nieda says:

    Mmg btul pun . zizan tak berapa lawak dan dia semakin berlagak sebab dia tgh famous . lagi baik johan dri zizan dan jambu lebih elok berdua .

  43. wan blokoh says:

    Ko duk kate kat dalam ni buat tambah dose je. Memang kene la maharaja lawak buat lawak masa kini. Nak tegur boleh tapi bukan mengate. Ape2 la korang wehhh.

  44. semanjuling says:

    zizan dah semakin hilang arah…jiwa kacau.mana taknya emma dah pi pataya ngan kamal.sendo la kepala otak die da tak bley pikio ngan waras.kasihan.mana sume penasihat kau zizan.ayo

  45. dopsukezizang says:

    Zizan mmg suka myampuk bila juri komen..star sgt kah???nape tak singkirkn jer…aku 1fmly xgelak pun time diorg….zero the besttt….dulu mmg minat zizan tp bnyk sgt cite2 sal dia nik muak…

  46. jojo says:

    Yea, zizan dah abis idea joke.. zaman joke dia dah drop, tapi Rezeki kat lain plak yg meletop, iklan kit kat, dll.. pastu tau apa???? Dia pakai ferrari boh… sebagai fan zizan, saya telus cakap, man man jer boh.. look at ur sahabat lama, johan.. low profile tapi menyegat..apa apa pun terbaik zizan..

  47. makciktempe says:

    setuju dengan kolie

  48. Datuk Jalil says:

    Tiada manusia yg sempurna…

  49. Lalalala…huhuhu..apa.pun xkira dah femos tulung laaaaa hormati juri…ni x keje nk nyampuk ..membosankan..masa dlu2 baru masuk n baru nak naik tau juri komen diam…skrg juri komen nk mencelah..xrespet lansung..ni pertandingan kot bukan lawak kt rumah..so plzz respect juri yoooooo

  50. hurm , zizan mmg over . terkdang mnyampah gak tngk lwak poyo dye tuh . time juri komen je bt muka poyo . lpastuh mnyampuk tnjuk dye tuh star lah konon . Hello , You star pon coz johan oke . Admin kau x sngt . cume bt lwak bapok poyo ko je tuh . kau cume tmpng populoriti johan j . kesian ko yehh .

  51. Bak says:

    Fazura paling teruk bagi comment & bintang compared to juri2 lain. Dari dulu sampai sekarang tak habis2 nak gaduh dengan orang

  52. ccyaarhh says:

    Boooo virus..????????????

  53. cikai says:

    Mcm mne nk singkirkan virus..malu la kit kat beb..sebab amik zizan jdi duta..dh la kit kat penaja utama..sebab tu virus asyik selamat je walaupun hambar n sampai skrg still ada..kekeke

  54. june says:

    Fazura bukan seorang yg sombong..dia slalu naik flight mmg humble sgt dgn anak2 kapal…tanpa mke up she still beautiful.dia x fake.zizan pon bgus bila jumpe org,dia tgur smua.

  55. mat sumak says:

    virus xkn tersingkir sbb kitkat jd penaja n zizan duta kitkat..lawak hambar gile pon xkn tersingkir..butooo!!!

  56. zuri says:

    Poyola fazura. Kau pon berlagak .suka gaduh ngan semua artis ….xyah nak cakap semua org berlagak.. Bajet diva.

    1. diva pajura says:

      fazura 2 fefeeling dia la miss perfect kt dlm Industri .. suka je gadoh or sindir2 artis lain . ape2 jela Fazura oii ko kn miss perfect sangattt! huhu

    2. Nina says:

      Manusia tak sempurna….Fazura kna muhasabah diri…Jadi juri kna adil….

  57. sendu says:

    nmpak kan… jozan sbenarnya hidup disebabkan johan….dia bukan lawak sngt pun…dr dulu ag….

  58. bereh boh says:

    Klo mnggu ne diorg kuakn zero or bocey sbb nk slamatkn kumpulan yg de nma tp lawak xbkualiti, mmg ak boikot MLM + Astro smp bila2 cz gile rating n gle duit!!

  59. Aril says:

    Dr zaman josan ag aku dah mmg x suka zizan nie..masa zaman jozan ag aku dah nampak johan yg bnyk bg idea lawak dr zizan sendiri..boleh nampak kenapa johan x nak ag bergading bahu ngan zizan ag..n johan pun dah berjaya kat segmen pg johara di radio era..

    Skunk nie plak bergabung ngan jambu…dulu jambu berdua best je tgk lawak dorang..bila ada zizzan mcm kena paksa je gelak..

    Senang ckp zizan dah mkin berlagak…n yg aku x faham apa lah org nampak pd dia..lawak pun x seberapa..makin mengarut je lawak dia wat…

  60. Mek Ganu says:

    Zizang…mu balik goreng kopok leko. Mu dah tak lawok dah. Lap you Pajurah.

  61. Qu Nishaa says:

    mmg ar zizan 2 cm Over , tp at least ad gk lwk dia wlupn x kaww cm dlu time dia ngn johan. emm yeke jambu 2 lwk without zizan?? apsal tauke 2 cm x lwk pon.. huhu yus 2 je lwak

  62. Bengang says:

    Sy bengang dgn fazura.. Juri ikut emosi.. X professional langsung…

    1. ynn says:

      Hmmm terimalah hakikat dari dulu memang zizan TDK best…kenyataan yang betul dari fazura

  63. Quputeh says:

    zizan mmg belagak kot.. sape y knal die tahu la.. n i dont think fazura miss fake.. she herself.. dah byk kali jumpa die n she beauty.. kalau die fake sbb gaduh dgn artis tu just think.. kite pun byk gduh ngan org n i think she just be herself.. mana die x puas hati die direct.. in this situation, kalau zizan rasa besar kepala xleh trima tguran please, jgn masuk pertandingan.. zaman u dag habis.. pity on emma. she can get more better than u..

  64. nur says:

    zizan mmg mcm tu ..kalau tonton filem zizan ok ..tp kalau tgk show secara live mmg cannot go lh style dia … nmpk cam ‘kureng’ ckit ..

  65. elikoptelewolewo says:

    memang sedih dengan zizan. berlagak

  66. putera says:

    Kdg2 time juri komen baru nk buat lawak…time suruh berlawak tak buat lawak plk.

    1. Kak Joy says:

      betul2….kalau buat2 lawak bodoh depan juri ..pandai. lawak hambar. duduk rumah kau melawak dgn emma maembong tu jer.

  67. geboo says:

    Aku tgelak jr mase psembahan sultan tu..zizan nmpk biase n fenat kut sbb virus xdpt byk vote…die pun ade task lain nnt klu asyik menurun je..tu yg termenyampuk tu kut…papepon biarlh nnt slg respect each other. Huhu..huhu..huhuhu…

  68. Hate fazura fake says:

    zizan tu kaye ats usaha dye sndiri.. dulu dye kurus kering .. org susah sme dgn johan.. skrg dh sme2 hdup senang.. korg ckp bnyk korang xthu mne mne dye blh hdup snang mcm tu.ak xrse pn dye blgak.. org yg cemburu je akn kate dye brlagak.. cube lh try jp dye depan2 nk tgok dye mcm mne.. yg si fazura ni pulak… err ntah ape2.. dh blakon nk nyanyi plk.. trkinje2 joget mcm beruk..mne beruk mne dye xthu..sbb muke cantik je.. cube lau kencane dewi yg nyanyi org nk dgr pn sudi lh.. miss fake !!!!

  69. Shaikh says:

    Benar apa yg fazura katakan..ini Penang perangai macam zizan diungkap sebagai CEMPERA DAN JORA BARA..belum Hollywood lg la zizan..to fazura I LIKE YOUR STYLE..hope satu hari nnt Allah limpahkan hidayah untuk berhijab..sure time tu u are My dream girl.sebab kecantikan wanita berhijab lebih sempurna

  70. Emma Ikan Kaembong says:

    biasa lah kalau mamat kampung baru pegang duit. ego masing2 kalah bill gates. padahal…badut je. lawak pun ala2 tahap budak nak ambik pmr.

    1. Malaysia says:

      Hbes hg p la buat lawak…mengutuk org pndai je…

      1. Singaporean Girl says:

        Pengulas sukan kena mesti pandai bersukan kah? Vodoh punya komen. Puiii sikit.

  71. astro says:

    Sebenarnya . Astro yang tak best . Hagagga . Maap

  72. Ackino says:

    I peminat zizan, tak elok orang bercakap kita menyampuk,tanpa Johan Zizan is nothing

  73. Malaysia says:

    Juri kna la jd profesional…jgn sbb bengang bole pengaruhi keputusan…andai kamu jd hakim org yg x bersalah pon dijatuhkn hukuman atas sebab bengang…adil ke? Fazura2

  74. shemale says:

    Fazura ni semua org nak gaduh. Haritu kumpulan comey. Ntah pape je. Tak pyh la nak sindir2 dlm twitter bagai. Nama pun rncngn lawak, lek lek sudah. Xpyh serius sgt. Ko belakon bkn best sgt, stakat ahhh aku sunyi! Tp mmg zizan xlawak, tamak sgt kot byk sgt ambik job trus xde idea buat lawak. Oppsss

    1. joe Jambul says:

      Sepatutnya kumpulan Jambu x yah amik zizan jd kumpulan virus. Jambu dh mmg Jambu punya…

  75. fu zizan says:

    Zizan is such a loser , useless and dumb

  76. x sokong sape2 says:

    yg korg nk kutuk sakan si Zizan 2 dh knape?? klu rsa lwak zizan or virus 2 x leh bla , x pyh la undi biar dorg trkeluar. lgpun juri pun komen standard nk amek hati.. huhu jd juri biar profesional.. x lwak ckp x lwak! lgpun si farah quin 2 x bpe ska sgt ngn dia 2 komen lmbab je meleret2 . mggu lpas ad plwak 2 wt lwak ok je.. klakar tp dia bg 3 bntg je! ckp jelaa yg dia 2 xfhm lwak yg dorg smpaikan.. huhu

  77. ikan keli says:

    I love u fazura !!.. dan yg sebok dokk kutuk zizan tu sbb dorang iri hati xde ferrari kuning or kecewa tak dpt pikat emma maembong..haha

    1. Ahaks! says:

      kecewa la sangat kan. dah google video emma dulu bercium/beromen dlm internet dgn bekas pakwe? kalau belum, sila kan……k bye!

      1. ikan keli says:

        Maaf, tak berminatt :)

  78. mat misai says:

    lu buta ape ckp zizan tk hot…klu he’s nothing takkan la kit kat ..sony..jackel layan die …lu klu personal jgn bwk sini…biase laa jwb2 gitu nak hentam org cam org tu hadap kes bunuh ke rogol org…cam la org lain tk de menjawab …yang betina tu klu tokleh org nk jawab die punye comment dok layan lu punye bf diam2…bf lu mmg la tk reti menjawab ..ikut jerr ape lu cakap…datuk jalal pon cool je klu peserta mnjawab…mmg plastick la betina tu…tgk program reality die je lg teruk fake die …muntah lendir aku tgk…semak la korg…nak2 yg dr singapore nihh…typical malay…tk kire la lu kat mana…hasad penuh bersarang kt dada…tokle tgk melayu lain up sikit mula la mata lu merah

  79. kaki fly says:

    dah dah korang tk ya na kritik sangat pasal zizan..lau tk puas dgn lawak diaorang..korang pegy laa buat lawak sendiri..lau program macam nh korang ..dengar ..siap membebel lagy..cube program pasal agama ada korang sibuk2 cm nh ha..patutnye masing kena profesional sikit..matang laa..di sebabkn bengang antara fazura n zizan..korang pulak yg jd gelabah..pening la dunia sekarang..

  80. hurmm says:

    fazura ni x sdr .. kdg2 dia 2 ska melebih2.. datuk jalal 2 ok je x mcm ko.. huhu aq mmg xbpe stju dia ni jd juri

  81. Datin Semah says:

    Zizan memalukan astro. Kesian…

  82. beliabencifazuraberlagakdanzizanpoyo says:

    Ala fazura ni sensitif betul, dhla xpandai jadi juri, juri pun berat sebelah, ternyatanya berat sebelah ms tema seram, shuib buat lawak simpati dia bagi 5bintang, lagipun, dia x professional sb dia sendiri tak pergi jumla zizan n tegur tpi just tweet dekat twitter, nmpakla dia ni x sopan, miss fake, lagipun rsnya ada je zizan menyampuk ms juri2, lain komen, xde pun ckp apa2, tak kisahlah, yg penting dua2 bengap sebab x professional

    1. hurmm says:

      sng2 suruh je fazura ni pegi mlawak kt ats stage 2.. then biar org komen dia.. tgok dia mnjwb x klu dpt komen pnas ! ke, leh tersengih2 je smbil wt peace. hoho

  83. fazura says:

    korang mengata aku ye???sial la korg semua…

  84. Datin Semah says:

    Diaorang dapat hadiah korang yg bergaduh. Sudah..kerja hoi…kerja!

  85. dak ganu says:

    Bkn sbb dia cntek nk stuju pe fazura ckp..tp mmg virus sdh ilang sengatnye..populariti lbh.kualiti kurg..tp adat la.100% undi sms..bt mcm pncetus ummah.da lme da trkeluor

  86. Hamba Allah says:

    It’s not ok to show off your hair,dont be so arrogant.Islam is Allah’s religion.Nobody cares about your fame,we are all Allah’s servants.You are a muslimah!You live in islam country.You are an adult!You should know which is right or wrong.Wear a scarf! Shame on you!

  87. mat torpedo says:

    Siapalah Zizan tanpa Johan.. Bak nasi kosong tanpa ayam KFC ..

  88. fazira says:

    Virus mmg xbest pn. Hambar je. Tp aku syak mst nk bg jijang mng sbb kitkat yg taja. Bl virus bottom 3 terus xde penyingkiran. Ntah ape2 MLM ni

  89. boyjarenjer says:

    Manusia akan lupa asal usul bila dah senang da famos.. Tapi mmg xklakar pun.. Baik tauke n yus je perfom bukan ajak zizan yg p*y** tu..

  90. roti bakar says:

    bodoh btul yg komen nk mrh zizan
    ko ingt ko tu hbt sgt ke nk maki hamun zizan
    bdoh bgang.
    fazura pn satu hal..face to face la…kalo brani..juri pn mcm ape

  91. tuolang says:

    semua xleh pakai. . nk tgok keburukan org je. . xpyah kalut pasal dorg nihh. . korg nih dh perfect sgt ke yg nk komen org bagai nihh??? phuii!!!

  92. Melayu says:

    Ini semua Laghoooooo…..dunyadunya

  93. Kak Tam says:

    salah marina juki…cuba tutup periuk nasi zizan.

  94. Cili Boh says:

    Dua-dua salah….

    sorang lawak bodoh..
    sorang lagi pulak cantik tapi bodoh gak!

    Lama2 semua pakat2 bodoh….

  95. fau says:

    fazura komen pilih bulu,,kalau group famous buat xbest pon puji usaha,tp klau group biasa2 bukan main ko jatuhkan semngat diorg,,,xbest la,,,

  96. TV9 says:

    MLM dah macam Melodi..sedia masuk kubor.

  97. mlmfan says:

    Seriously i also thought zizan was rude..he should listen carefully when judge givin comments…lately tengok dia pnya lawak pun more rude…. Kalau tak sombong pasti akan trima nasihat dgn hati terbuka baru dpt.improve for next lawak

  98. mika says:

    Progrm lawak ker tak lawak ker attitude kena jaga.. jd juri pulak jgn biased… Akibatny nanti rami juri tak rasmi (penonton) yg akn muncul….

    1. layan je says:

      boring tgk zizan..suke wat lawak ‘ nyah ‘…yg x brape mnjd…lawak budak2 sindrom..plzz.la..nk termuntah tgk…

  99. biela says:

    Alaahai semua nak maki si zizan . aku just respect zizan sbb dia kautim dgn ulama mcm uai tu . sekurang2nya tau yg dia bergaul dgn org yg baik . pastu kata virus tak lawak sbb ada zizan la apa la. bagi aku , jozan dan jambu lebih best dari virus . peace yow .

  100. sayabudakbaiksojanganrisaukomensayasingthesongplease. says:

    (Awie)
    Masihkah kita termangu di bawah pepohon itu
    Ketika hujan melunturi danau yang terusang
    Tidak pernah dibilang hari
    Hanyalah debar yang terasa… terasa

    (Ziana)
    Setiap hari dibuai mimpi yang terindah
    Dengan menghitung senja nan merah dihujung sinar
    Mencipta kebeningan rahsia, pada sehimpun kenangan
    Menyimpul satu makna di ruang yang lurus ini

    (Awie)
    Haruskah kita mencari pada gunung dan lurah liku-liku curam insani
    Haruskah kita mencari puncak mengilau cahaya dalam hidup seribu warna

    (Awie & Ziana)
    Dibawah teriring ungkapan pada sebuah wajah
    Yang lara kesepian
    Haruskah kita mencari suatu
    Senja dalam kepedihan..

    (Awie)
    Haruskah kita mencari dalam senja begini kembali kita bertemu
    Haruskah kita mencari dalam simpati wangi kembali kita bersama

    (Awie & Ziana)
    Membilang kenangan yang abadi
    Seperti menunggu mentari senja
    Menghilang perlahan-lahan di sebalik
    Awan yang merah

    (Awie)
    Haruskah kita mencari dalam senja begini kembali kita bertemu
    Haruskah kita mencari dalam simpati wangi kembali kita bersama

    (Awie & Ziana)
    Membilang kenangan yang abadi
    Seperti menunggu mentari senja
    Menghilang perlahan-lahan di sebalik
    Awan yang merah

    Di balik awan yang merah
    Di balik awan yang merah
    Di balik awan yang merah

  101. Hanafimdzlan says:

    Johan ade lagi best

  102. Opocot says:

    Ape nk heran dgn fazura ni,kwn baik sendiri pon ye condemned ni kn pulak zizan…aptb

  103. sukahatiaku says:

    Kesimpulannya, bocey yg best.???

  104. peminat MLM says:

    Fazura tu juri ……mmglah ada hak nk kata apa…..zizan lak mmg buat slh la….sbb dia buat mcm tu……fazura just kuar statment, zizan pun dah mhn sory….so dahla….xpayah nk kutuk2…..profesional je la…..xpasal2 menampakkan attitude yg so low…..be positive la……k bye

  105. bell says:

    Fazura kan juri..so lantak dia lak nak komen..dia melihat..apa kna mngena ngan life dia yg korg nk betekak neh..xde kna mngena MLM.. Zizan… Harap tsingkir je.. Aku dah x gelak psmbahannya.. Pasal life die emma ke hape ke..lantak dier.. Ni cite pasal MLM..

  106. Fitri says:

    Lets back to basic if dia juri n contestant tu bila dikomen menjawab kompem bengang punye sape je x bengang…so xyaj nk judge spe lgy bagos…we’re all human right…buat salah tu mmg la ade…so dlm situasi ny zizan mmg kuajo la…haareeyy

  107. lanundarat says:

    ntah…pe2 ntah la korang ni….de mata tgk….de telinga dgr…de mulut gelak sudah la….pas tu bayor je la bil astro tu.xyak nk pertikaikn org…hammmmpehhhh……

  108. rifle says:

    nape la kome p layan org suka mencarut..? apa y kita ckp tu lambang dr kita.. boio la singaporean tu nk tulih ape pon.. jgn le dlyn.. udah dia pon ndak menulih…

  109. kapadokiah says:

    Huh? Betul la tu! JAMBU LEBIH JAMBU TANPA ZIZAN, ZIZAN LEBIH BAIK DLM JOZAN jE. Itu knyataan. Part lain tu no komen sbb dh rmai bg pndpat msing2. Cmne pn, kapadokiah suka bocey, shiro, sepahtu. Kbye.

    1. ape ade hallll says:

      Ntah pape lah korg nie… Pg lntak lh ngn dieowg… Dieowg bgus ke x ke bkn kte dpat apew… Dpt glak jew… Nk kcoh2 buat apew… Hahahahahaha

  110. ayoh maembong says:

    jenggggg…

  111. fahmie kaka a.k.a Ranger Fighter says:

    Memang jelas nampak perubahan sikap zizan razak lepas beli sport car ferrari yellow.. Walaupun Dato’ AC Mizal lagi kaya daripada zizan razak.. Tapi Dato’ AC Mizal tak berlagak pun.. Dato’ AC Mizal lagi banyak dia punya sport car.. Zizan Razak baru ade 1 sport car dah nk berlagak.. Patut la Emma maembong tak suke zizan razak beli sport car.. Rupa²nya Emma maembong dah tau apa yang akan terjadi lepas Zizan beli sport car..

  112. Singaporean Girl says:

    I hate Siti Haliza.

    She looks so fake with her smile and her stupid goody-goody “kampung” image. I mean, come on, she is so 10 years ago. A has-been. Now she is married with that ol’ Datuk and yet she thinks she is still relevant. I remember, I watched AIM recently and she brought the whole kampung gang called Siti Zoners or something. They even cheered like monkeys in the zoo every time her name mentioned. That was so pathetic, desperate and sad in my opinion. And her English album?OMG, I laughed myself peeing after listening to it. I stopped listening to it after 5 minutes.

    I think Dayang, Ning and Shila sing in English so well and they make Malaysians really proud. Siti Haliza tried to sing Celine Dion’s song called Color of My Love in one of YouTube videos and yet she sounded like a Malay song. Too funny right? Shila Amzah sings in Mandarin (Mandarin is not an easy language to master) and she brought her audience to tears. (Look it up on YouTube) and yet Siti Liza’s stupid fans called her…a diva.

    That’s the joke of the decade. Sorry…an epic failed.

  113. mazfung says:

    fazura ni bikin malu jak. dah tentu2 zizan melawak jak masa tu..terus ambil hati..perangai sendiri yg gila glamour n sendiri yang suka mencari populariti tp boleh cakap pula zizan mcm tu.. ala, jeles lah tu? kawan sendiri ko ‘ngap’, skg ni zizan pn ko sengaja jatuhkan kan??? dasar… dahlah tergedik2… zizan lg byk filem la dr ko miss fake…!!! dengki la tu gf zizan tersenarai dlm 100 wanita tercantik dunia… ko hado??? suka suki mu jak bercakap ya… antara semua juri mlm kali ni, taufik ngan farah jer yg rasional… dato jalal pn ok jg… cuma fazura ni aje yang suka kecoh2…

    1. amin says:

      perempuan biasalah setengah ada yg gedik terlebih

  114. Abang Misai Ketiak Masam says:

    Sokong Pajurah, waktu juri komen kau sibuk bebenor nk mencelah. Orang nak perbaiki mutu persembaha ko. Kau pulak sibuk nak interprem. Itu biadap namanya.

  115. mha says:

    SI A: makin teruk virus punyer lawak so kita nak drop ker virus ne…?
    SI B: x boleh kan ker zizan ramai peminat, dia kan kit kat punyer duta…? kit kat dah taja ratusan ribu jgn buat pasalll
    SI A : ok fine….
    ini leerr agoknyer org belakang tabir discussions

  116. geegee says:

    Agreed with her. But theres nothing to do with nation or race issue. Only fools would brag stuffs like that. If he meant to joke then he should know d consideration on others perspective as well. And still..shes a human being not a Goddess. Its all about your attitudes. And reactions towards these topic. If u cant handle it then just drop it off. Doesnt have to spit those rubbish words.

    1. Sabar Ye Dik says:

      I lap yah…oh yeah.

  117. Opah says:

    Amboi…terror nya anak2 Melayu sini speaking naw. Bangga…lah masuk sini. Tak yah pergi London Paris New York. Rasa macam duduk kat oberseee.

    1. geegee says:

      hahaha tu la opah.nak kasi org paham kann.. tgk kat cni inggeris mmanjang aje.. multilingual tu xpe opah, tp dh perangai blagak bodoh sombong tu mn nak kalah. cakap tin kosong tu ade la..(-.-‘)

    2. Michelle says:

      Hai Opah, nak rasa duduk obersee, beli sweater baju sejuk, pasang air-cond baca komen2 omputuh ni. Internasional standard komen diaorang kan Opah. Obama pun dengar kata masuk sini….join.

  118. memekak says:

    Ape bising2 korang ney.. korang la msuk MLM tu.. komen org pandai.. ape pn xblwh la korang ney..

  119. zira says:

    alahai normal lah tu artis berlagak nak dijadikan cerita kalu nk dibandingkan semua artis belagak

  120. zira says:

    alahai normal lah tu klau nk dijadikan cerita artis mana yg x berlagak nk dibandingkan zizan dan fazura tiada beza sbb mana2 artis pown mmg ada sifat megah diri tu..xde sokong mna2 pihak tpi sebenarnya artis ni mmg blagak fazura jgn ckp org zizan pon jgn lah over sgt belagak tu..kita semua ni sma tiada yg sempurna..

  121. amin says:

    fazura kan nak sangat jadi juri kat maharaja lawak..zizan dia punya tugas melawak niat dia untuk melawak tapi fazura anggap bnda tu serius fazura sbgai juri harus bgi komen..mcm dulu jugak zizan ngn johan buat gaya awie tpi awie standart je ada jugak kutuk nama awie smua x de pown nk kecoh2 tpi fazura bru sikit dha nk marh lah apalah..klau mcm tu baik xyah jdi juri..apapun zizan i always support you..biasalah manusia ada je sifat blgk tu normal la tuu..

  122. zita kassim says:

    As a jury you should act professionally, should address the issue to zizan personally rather than posted via social medium which would create negative speculation among viewers….my twenty cents opinion

  123. ayin says:

    Bergaduh ler korang..taksub sgt dgn benda2 cmni..

  124. aku says:

    klu layan MLM dr minggu 1 sampai 11 mesti perasan zizan ni bukan dgn fazura je mjwab tp sume juri yg komen virus dia jawab..dh sampai ler ms org bengang dh asyik mjawab kjenya..sm mcm joey yg sk mjawab dato j..mentang2 la dato j bg muka mula2 MLM sampai nek tocang jdnya..sampai 1 tahap nampak muka dato j yg mnyampah..bila dh tkuar ckp ler juri xsuka jalor

  125. sepah2 loversssss says:

    virus memang tak best….sekian..ZZZZZzzzzzzZZZZZzzzzz

  126. jem kaya says:

    sebelum ni ada je peserta lain menyampuk masa juri ckp..kenapa fazura x marah pulak..yang nabil xbest tu bagi 4 bintang.cm xadil.kenapa nak slhkn zizan sorang je..

  127. kuputis says:

    Masih tak faham kenapa Fazura jadi juri. Belakon pun tak bagus, nyanyi pun tak ada bakat, tapi dipanggil jadi juri dan bagi komen yang mengarut2.

  128. spencer juna says:

    Popular tidak semestinya boleh kurang ajar…

  129. helmie rudy says:

    Tlglah juri singkirkan virus..tak lawak langsung..syj yg Ada potensi si faizura komen entah apa2. Sampai tersingkir kumpulan tu.I really frust..virus dah ketandusan idea nak buat lawak..jambu dgn zizan mmg x ada chemistry

  130. memyself says:

    Dear Malaysian,

    Is it so hard to respect each other? If, and only if, we respect others, we should have no problem in accepting their opinion on us. Another major problem in Malaysian nowadays is, most of us find it really hard to accept people’s criticism on us. We tend to fire back, and defend our very own self from the critics. Everyone have their rights to speak and give opinion. We just simply can’t stop their thinking. Let them be. Learn to respect.

    Is it so hard to maintain our humbleness? Isn’t our ancient thought us to remain down-to-earth no matter who we are. Our life is like a wheel, always turning, always evolving. Sometimes you fall down, sometimes you deflate. We Malaysian also tend to value our ego more than anything. Tone down the ego and remember, no matter what, Allah is the most Almighty.

    Peace.

  131. sallyzafry says:

    1. Zizan macam dah hilang arah bila bersama dengan kumpulan Virus..
    2. Zizan memang tak sesuai langsung menyertai kumpulan Virus…
    3. Zizan bagaikan telah menDowngred kan diri nya sendiri apabila menyertai Virus.
    4. Zizan seolah2 besar kepala dan tak boleh menerima kritikan dari juri.
    5. Zizan kene terima kenyataan dia tak layak untuk Virus
    6. Zizan lebih sinonim dengan Jozan….
    7. Virus sepatutnya tersingkir sedari awal lagi…
    8. Lawak Virus lawak merapu meraban, punchline merekapun tak semua menjadi…
    9. Juri tolong singkirkan Virus!!!!
    10. Fazura saya sokong pendapat anda, walau macamana terkenalpun seseorang itu mereka tetap manusia biasa yang tidak sempurna… harap zizan belajar erti menghormati juri selepas ini….

    wassalam…

  132. pasak bumi says:

    Zizan ni sbenarnya bukan pandai brlawak. Dari dulu lagi diperhatikan yg dia ni kekadang over sangat. Buat lawak bodoh, trhegeh2, trgedik2, lucah dll. Tidak ada apapun yg lucu dan lawak dari virus ni. Meluat lagi ada tengok prangai depa ni. Spatutnya minggu prtama lagi dah kluar. Knapa Astro masih simpan lagi depa ni. Misteri…

    1. Bunga says:

      banyak pahala yang zizan dapat bila awk semua kutuk die..doakn la yg terbaikk….kesian u alls ni….

  133. tumpang lalu says:

    susa kalo da tembirang sgtt,, ckp juri pn dcela. zizan da lupa diri da pown. bgus lagi @jambu dri @virus

  134. manusia puteh says:

    Manusia semua ada salah…kadang2 kita pk benda tu lawak tp dalam masa yg sama sindir kan orang lain…mybe zizan nk melawak…

    Kita tak tahu tujuan kenapa seseorang itu buat..so kita kena dengar dari dua dua belah pihak..okey…

  135. ikin Haifie says:

    Asl erk artis selalu nk bergaduh mmg tk takut dosa ehh…..astagfirullahhalazim…………

  136. peminat setia zizan???? says:

    ZIZAN DAH MOHON MAAF KAN ….TUTUP JELAH CERITA….FAZURA PON SATU ,TAHULAH KO TU JURI JANGAN NAK MELEBIH LEBIH LAK…PELAWAK LAIN WAT LAWAK BODOH LEBIH KURANG CAM ZIZAN GAK….BOLEH PLAK KO PUJI USAHA DIORANG…ZIZAN BERLAGAK SIKIT JERR TU PON NK KECOH.. LAIN KALI JADI JURI BIAR ADIL…KO TAHU X PILIH KASIH TU DOSA!!!MASUK NERAKA…KALAU ZIZAN BERLAGAK SEKALIPON DIA MINTAK MAAF!!! X MCM KO…KO YG WAT KECOH TETIBA JER UPDATE STATUS KAT TWITTER..ZIZAN YANG KENE REDAKAN BALIK KEKECOHAN TUU…KO MAIN LEPAS TANGAN JERR…MMG LAH ZIZAN SALAH AT LEAST DIA CUBA MINTAK MAAF …..SEMUA ORANG BUAT KESILAPAN…MANA TAHU ZIZAÑ X SENGAJA..FAZURA TUPON BERLAGAK JUGAK APA….DIA INGAT DIA SORANG JER BOLEH BERLAGAK…ZIZAN DAH BUAT YG TERBAIK NK BETULKAN KESILAPAN DIA….X MCM FAZURA TUUUU!!!!!!

  137. peminat setia ZIZAN,FAZURA ada kerr??????? says:

    ZIZAN don’t worry I always support you…

  138. peminat setia ZIZAN,FAZURA ada kerr??????? says:

    ZIZAN don’t worry I always support you…

  139. whatever says:

    Zizan belagak mungkin ade sbb…mungkin zizan kecil hati jgk..fazura pown jangan la fikir pasal hati die je…pikir la pasal hati zizan jgk…zizan dah minta maaf ..tp tetap dpt komen negatiff..yg benci zizan tu x kan sbb kesalahan laen yg pernah die buat korang terus benci die kot..entah la..mungkin same2 salah…so minta maaf antara satu sama laen je le yekk…assalamualaikum…:)

  140. nono says:

    Zizan belagak mungkin ade sbb…mungkin zizan kecil hati jgk..fazura pown jangan la fikir pasal hati die je…pikir la pasal hati zizan jgk…zizan dah minta maaf ..tp tetap dpt komen negatiff..yg benci zizan tu x kan sbb kesalahan laen yg pernah die buat korang terus benci die kot..entah la..mungkin same2 salah…so minta maaf antara satu sama laen je le yekk…assalamualaikum…:)

  141. orangmuder says:

    kalau kte jd kye, top mcm dye pun same je jgk prangai……kte xder ape2 ni bleh lar ckap xbrlgk….tp bile da up skit prangai tu tetap ade…..kte smua mnusia prngai mcm tu smua org pun ade….event org yg alim pun ade jgk lagak nye………we not perfect…..we just a normal person……..peace yaoooo

  142. pasukan tangkis kutukan says:

    Kesimpulannya- marilah sama kita tonton final bolasepak piala mlsia nanti.

  143. Khan says:

    {Bertenang2.. X mau gado2 na.. Fazura chantek… Zizan pn nsem.. Masing2 ad bakat tersendiri.. Kita doakn dorg ke jinjang pelamin ye.. Cheers}

    1. Khoon says:

      Btol2!

  144. I think what you wrote made a lot of sense. However, think about this, what
    if you composed a catchier title? I ain’t suggesting your content is not good, but suppose you added something to maybe grab a person’s attention? I mean Fazura
    Bengang Dengan Sikap Berlagak Zizan Razak? is a little boring.
    You ought to look at Yahoo’s home page and see
    how they create news titles to get people interested. You might add a video or
    a related picture or two to grab people interested about
    what you’ve written. Just my opinion, it
    would make your posts a little bit more interesting.

  145. FREDKOUGER says:

    saya sokong ngan FAZURA……..

  146. Hoi!Lu smua hntkan mnghna zzan!klau lu xnk mampos lbh baek sokong zizan..lu ingat ar gua x maen2 sma lu gua cma mnat gaye zizan..klau gua bole jmpa dgn fazura tu mngkn da lme gua prkosa smpai mampos..lu x knal gua lbh baik ikut ckp gua!gua punk keLuLui taiko sabah..klau lu mau jumpa gua pegi kat sepanggar..situ gua da sdia nk prkosa fazura..salam perkosaan!!haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *