Emma Ma’embong Dan Zizan Razak Bercuti Sama Ke US?


Oleh RotiKaya Staff pada
06 January 2014, 3:01AM

Kosong dunia hiburan kita awal awal tahun begini dek semua selebriti pergi bercuti ke luar negara. Habiskan baki hujung tahun mungkin, heh. Dan, yang terbaru pasangan Zizan Razak dan Emma Ma’embong khabarnya kini berada di Amerika Syarikat.

Melalui kiriman di akaun Instagram mereka berdua, Zizan Razak & juga Emma Ma’embong masing masing berkongsikan beberapa keping foto mereka secara berasingan di San Francisco dan kini sudah bergerak ke Las Vegas pula.

BACA: Emma Maembong Sendiri Tak Pasti Apa Status Hubungan Dengan Zizan RazakTetapi, jelas dan nyata mereka tidak pergi hanya berdua dan percutian mereka ke Amerika Syarikat ini turut disertai rakan artis Kaka Azraff dan beberapa orang pegawai dari Wirefame Entertainment.

Kami tertarik juga dengan video yang dikirimkan Zizan Razak ini yang menunjukkan bakat beliau menari — secara random dan di tempat awam. #swag (rtky/m)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Komen & Lain-lain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *